Zwroty

Gotowe produkty możesz zwrócić bez podania powodu. Produkty wykonane na zamówienie według Twoich danych nie podlegają takiemu zwrotowi.

  1. Zgłoś zwrot

    Masz na to czas od złożenia zamówienia do 14 dni po otrzymaniu paczki. Wypełnij formularz poniżej albo napisz na kontakt@vonare.pl. Nie musisz podawać powodu.

  2. Odeślij produkt

    Masz na to 14 dni od zgłoszenia. Adres: VONARE Group ŁUKASZ ŻUBKOWSKI, Przemyska 10, 87-100 Toruń. Odesłanie opłacasz Ty.

  3. Odbierz pieniądze

    Zwrócimy pieniądze w ciągu 14 dni od zgłoszenia, tą samą metodą płatności. Zwrot może poczekać, aż dostaniemy produkt albo dowód jego nadania.

Formularz zwrotu

Odstąp od umowy tutaj

Dane z formularza wykorzystamy tylko do obsługi zwrotu. Szczegóły w Polityce prywatności. Wolisz list? Użyj wzoru formularza odstąpienia.

Pytania i odpowiedzi

Czego nie można zwrócić bez podania powodu?

Produktów wykonanych według Twoich danych, na przykład karykatur, plakatów z imieniem lub zdjęciem i kart z logo (art. 38 ust. 1 pkt 3 ustawy o prawach konsumenta). Reklamacja przysługuje zawsze.

Chcę zrezygnować, zanim paczka wyjdzie

Zgłoś to tym samym formularzem. Jeśli paczka nie została jeszcze nadana, nic nie odsyłasz.

Ile pieniędzy wraca?

Cena produktu i koszt dostawy do wysokości najtańszej zwykłej dostawy. Koszt odesłania opłacasz Ty.

Jak przygotować paczkę?

Zapakuj produkt tak, żeby nie uszkodził się w drodze. Włóż kartkę z numerem zamówienia. Nie wysyłaj paczki za pobraniem.

Produkt jest wadliwy albo niezgodny z opisem

To reklamacja, nie zwrot. Napisz na kontakt@vonare.pl, dołącz zdjęcia i numer zamówienia. Odpowiemy w ciągu 14 dni.

Paczka przyszła uszkodzona

Zrób zdjęcia paczki i produktu. Jeśli kurier jest na miejscu, poproś o protokół szkody. Potem napisz na kontakt@vonare.pl i podaj numer zamówienia.

Chcę wymienić produkt

Zgłoś zwrot i złóż nowe zamówienie na właściwy produkt.

Kupuję na firmę. Czy mogę zwrócić produkt?

Tak, jeśli prowadzisz jednoosobową firmę, a zakup nie ma dla Ciebie charakteru zawodowego. Przy zakupach zawodowych takie prawo nie przysługuje.